- 500 γρ κιμάς, 6-8 κεφάλια αγκινάρας φρέσκα (καθαρισμένα) ή κατεψυγμένα, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, ½ κούπα ελαιόλαδο, ½ κούπα λευκό ξηρό κρασί, φρυγανιά τριμμένη, αλάτι, πιπέρι
- Για την μπεσαμέλ: 3 κ σ βούτυρο, 1 κούπα σιμιγδάλι, ½ λίτρο γάλα ζεστό, 1 αυγό, ½ κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο, αλάτι, πιπέρι
Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 10 Μαρτίου 2013
Μουσακάς με αγκινάρες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου