Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 26 Αυγούστου 2012
Συκωτάκια λαδορίγανη
• 1 αρνίσια συκωταριά, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, 1 ποτηράκι κρασί, χυμό ενός λεμονιού, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.
Ξεπλένετε καλά την συκωταριά και όπως είναι ολόκληρη την ζεματάτε σε βραστό νερό 8-10 λεπτά. Την ξεπλένετε πάλι καλά και την κόβετε με το ψαλίδι σε μικρά κομματάκια. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι, προσθέτετε τα συκωτάκια, αφήνετε για λίγο να σοταριστούν και σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε το σκόρδο, την ρίγανη, λίγο ζεστό νερό, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν. Λίγο πριν το τέλος προσθέτετε τον χυμό λεμονιού.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου