• 1 μεγάλη ντομάτα, 1 αγγουράκι, 1 πράσινη πιπεριά, 1 κρεμμύδι, 1 κ σ κάπαρη, 1 τετράγωνο κομμάτι φέτα ή κατσικίσιο τυρί, ελιές, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
Σ’ ένα βαθύ πιάτο κόβετε την ντομάτα σε φετάκια, το αγγουράκι, την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι σε ροδέλες. Αλατίζετε. Προσθέτετε το τυρί, ολόκληρο ή σε κυβάκια, διακοσμείτε με τις ελιές και την κάπαρη. Περιχύνετε με το λάδι και πασπαλίζετε με την ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου