Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πελτές


• 1 κιλό ντομάτες ώριμες, 2 κ σ ζάχαρη, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ αλάτι
Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Τις βάζετε σε κατσαρόλα, ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά και τις βράζετε μέχρι αν απορροφήσουν τα υγρά τους και να πήξει η σάλτσα. Αν θέλετε ξαναπερνάτε από το μπλέντερ και τις παίρνετε άλλη μια βράση. Βάζετε τον πελτέ σε αποστειρωμένα βάζα και κάθε φορά που ανοίγετε το βάζο για να πάρετε πελτέ, προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, ίσα να τον καλύπτει και να τον προστατεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου