Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες  βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5, στο Αιγαίο 6-7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-29, στα δυτικά από 18-32, στα κεντρικά από 15-31, στα νότια από 20-27 και στα ανατολικά από 19-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 4/7
Στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μέχρι τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4, στα ανατολικά 5-7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου