Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 24-37, στα δυτικά από 25-39, στα κεντρικά από 24-39, στα νότια από 25-36 και στα ανατολικά από 25-37 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26-38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Άστατος, περιοδικά νεφελώδης, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27-36 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 1/8
Άστατος, με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στην Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις, βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα κεντρικά, βόρεια και πιθανόν στα ορεινά  της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου