Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες, κεντρικά και ανατολική Στερεά και πιθανόν από το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από 16-26, στα δυτικά από 18-28, στα κεντρικά από 18-29, στα νότια από 21-29 και στα ανατολικά από 21-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με σποραδικές βροχές τις απογευματινές ώρες και καταιγίδες πιθανόν στα βόρεια ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και καταιγίδες, πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-25 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση Τετάρτη 17/9
Γενικά αίθριος στο Ιόνιο. Στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, κεντρική και ανατολική Στερεά, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι έντονα, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη, Κυκλάδες, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου