Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανώς χαλαζοπτώσεις αρχικά στα ηπειρωτικά  και βαθμιαία και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες  στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από 10-21, στα δυτικά από 16-25, στα κεντρικά από 15-28, στα νότια από 18-28 και στα ανατολικά από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 27/9
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.  Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγίου και την Κρήτη. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου