Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγίου και την Κρήτη. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από 10-18, στα δυτικά από 16-24, στα κεντρικά από 11-23, στα νότια από 18-24 και στα ανατολικά από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στα αντολικά. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-18 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 28/9
Στην ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και τοπικά στο  Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου