Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στην ανατολική και βόρεια χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 στα ανατολικά 6 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί στα βόρεια από 16-24, στα δυτικά από 17-27, στα κεντρικά από 18-28, στα νότια από 21-29 και στα ανατολικά από 22-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-24 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 19/9
Στα ανατολικά ηπειρωτικά, Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και  πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα βόρεια ορεινά, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου