Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές  στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, κεντρική και ανατολική Στερεά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από 16-25, στα δυτικά από 18-27, στα κεντρικά από 18-26, στα νότια από 21-28 και στα ανατολικά από 22-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και καταιγίδες, πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-23 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση Πέμπτη 18/9
Στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Σποράδες, Κρήτη και Κυκλάδες, νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Εξασθένηση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 στα ανατολικά 6 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου