Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στο βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα ορεινά. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και βαθμιαία τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα  κυμανθεί στα βόρεια από 14-30, στα δυτικά από 18-31, στα κεντρικά από 18-33, στα νότια από 20-31 και στα ανατολικά από 19-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών  στα γύρω ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-29 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση Τρίτη 23/9
Στο βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, Μακεδονία, Θράκη και βαθμιαία στο βορειοανατολικό Αιγαίο, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, πιθανόν να είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος  με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου