Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα βαθμιαία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-30, στα δυτικά από 17-30, στα κεντρικά από 16-31, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 23-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες  κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-29 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 12/9
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου