Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες  στη Μακεδονία και πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θράκη και τα υπόλοιπα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-33, στα δυτικά από 21-33, στα κεντρικά από 20-35, στα νότια από 23-30 και στα ανατολικά από 23-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 28/7
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα ορεινά της Θεσσαλίας, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου