Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Aίθριος, με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-30, στα δυτικά από 18-32, στα κεντρικά από 20-33, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια.. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-30 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 26/7
Αρχικά αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι  βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου