Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αρχικά αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι  βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-33, στα δυτικά από 18-33, στα κεντρικά από 20-35, στα νότια από 22-31 και στα ανατολικά από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων βροχών κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες βροχές στα γύρω ορεινά κυρίως στα ανατολικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-33 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 27/7
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες  στην Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία και πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο, τη Θράκη και τα υπόλοιπα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου