Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Γενικά αίθριος στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-33, στα δυτικά από 21-33, στα κεντρικά από 21-36, στα νότια από 22-33 και στα ανατολικά από 22-36 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές-απογευματινές  ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές  βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 1/8
Στα κεντρικά και βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στην Μακεδονία και τη Θεσσαλία πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου