Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μαρμελάδα φράουλα

  • 1 κιλό φράουλες, 1 κιλό ζάχαρη, χυμό ενός λεμονιού
Καθαρίζετε και πλένετε τις φράουλες. Τις βάζετε σε κατσαρόλα με 1 κούπα νερό. Τις βράζετε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά, ενώ τις πατάτε μ’ ένα πιρούνι να μισολιώσουν. Προσθέτετε την ζάχαρη και τον χυμό του λεμονιού και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα δέκα λεπτά. Την αφήνετε ένα 24ωρο και την ξαναβράζετε, έως ότου δέσει καλά. Επειδή δεν έχει συντηρητικά διατηρείται στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου