Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ταραμοσαλάτα

  • ½ κούπα ταραμάς λευκός ή κόκκινος, 1 κούπα ελαιόλαδο, χυμό ενός λεμονιού, 3-4 μέτριες πατάτες βρασμένες και περασμένες από την μηχανή του πουρέ,1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 2 κουταλάκια άνηθο ή μάραθο ψιλοκομμένα, ελιές για το γαρνίρισμα.

Χτυπάτε στο γουδί τον ταραμά με το χυμό λεμονιού για να σπάσουν τ’ αυγουλάκια. Ρίχνετε εναλλάξ στο γουδί και χτυπάτε τον πουρέ πατάτας και το λάδι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια τον άνηθο ή τον μάραθο. Σερβίρετε διακοσμώντας με τις ελιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου