Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 22 Απριλίου 2012
Πιταράκια με αρνί και αυγά
Η πίτα που θα αξιοποιήσει ότι περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι
* 200 γρ αρνί ψημένο, 3 αυγά βρασμένα, 1 κούπα κεφαλοτύρι χονδροτριμμένο, 1 κούπα ντομάτα σε κυβάκια, 5 φύλλα κουρού, ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο
Κόβετε σε μικρά κομματάκια το κρέας και τα αυγά και το βάζετε σε μια λεκάνη. Προσθέτετε την ντομάτα, το τυρί και ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά. Αλείφετε τα φύλλα με λάδι. Μοιράζετε την γέμιση στα φύλλα, βάζοντας την στην άκρη του φύλλου. Διπλώνετε τις άκρες που είναι απλωμένη η γέμιση για να μην χύνεται και τυλίγετε σε ρολό. Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου