Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εκπαίδευση

- Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπ. Παιδείας πρόκειται να ανακοινώσει τον αριθμό των εισακτέων, νωρίτερα από ότι αναμενόταν. Πιθανή ημερομηνία η σημερινή ή το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδος. Μάλιστα αναμένεται να είναι αυξημένος κατά 10%, ο αριθμός των εισακτέων σε περιφερειακά ιδρύματα.
- Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου θα διεξαχθούν με το παλιό σύστημα επιβεβαίωσε ο υπ. Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτης, σε συνέντευξη στην ΝΕΤ, διευκρίνισε ακόμη ότι οποιεσδήποτε αλλαγές στις πανελλαδικές εξέτασες που θα γίνουν με την νέα κυβέρνηση θα αφορούν τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, ενώ τέλος δεσμεύτηκε ότι τα σχολικά βιβλία (δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου) για την επόμενη χρονιά, θα βρίσκονται στα σχολεία πολύ πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς
- Αντικαθίσταται με απόφαση του υπ. Παιδείας και εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου την επόμενη σχολική χρονιά το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, της Μαρίας Ρεπούση, με το βιβλίο «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου» των Κολιόπουλου, Μηχαηλίδη, Μηνάογλου και Καλλιανιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου