Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η Ατζέντα της ημέρας

Αθλητικά
- Ποδηλατικός αγώνας αντοχής 69km, με σημείο αφετηρίας έξω από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Νέο Μουσείο Ακρόπολις) στις 09.00. Ο τερματισμός θα γίνει στο Σούνιο (parking), όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των μεταλλίων και τιμητικών διακρίσεων παραπλεύρως του Ναού του Ποσειδώνα περίπου στις 12.30.
- «Άθληση στα Πάρκα- Γυμναστείτε στην Φύση» από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στις 28 & 29/4 και ώρα 10.00 στο Άλσος Παγκρατίου ( κεντρική είσοδος από οδό Ευτυχίδου).
- «Τρέχουμε για τα μνημεία» είναι ο τίτλος της πολιτιστικής ποδηλατοδιαδρομής και έχει ως στόχο διάσωση του κινηματογράφου «Άστρον» και του κτήματος Δρακοπούλου. Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 11:30 από τον κινηματογράφο «Άστρον» (Κηφισίας 37) και στη συνέχεια δια μέσου των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Πατησίων θα καταλήξει στο κτήμα Δρακοπούλου.

Παιδί
- «Στέκι του παιδιού Φιλοθέης-Ψυχικού» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου στην οδό Μπουμπουλίνας στο Νέο Ψυχικό. Είσοδος ελεύθερη.
10:00-13:00 Εργαστήριο κατασκευών: Μπιζού
17:00-19:00 Παράσταση καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης στο Λούνα Πάρκ»

Περιβάλλον
- Πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία “LET’S DO IT GREECE!”, καθαρίζοντας την παραλία Σχοινιά στο Μαραθώνα στις 09:30. Σημείο συνάντησης: «Ποταμάκι»στην παραλία Σχοινιά (πλησίον Café del Mar) στο Μαραθώνα. Για τη διευκόλυνση των εθελοντών στη μετακίνησή τους λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου θα αναχωρήσει στις 09:00 από το Δημαρχείο Αμαρουσίου με επιστροφή στις 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου