Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος και από τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-26, στα δυτικά από 11-26, στα κεντρικά από 09-27, στα νότια από 16-24 και στα ανατολικά από 12-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος, από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις που από την νύχτα θα πυκνώσουν με πιθανότητα βροχής στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 28/4
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων στα βόρεια, κεντρικά και ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα, αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και αργότερα 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου