Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011
Κεφτέδες με σάλτσα ντομάτας
• 500 γρ κιμά (μοσχαρίσιος & χοιρινός), ½ κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο, 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες, 1 αυγό, 1 κ σ τυρί τριμμένο, 1 κγ μουστάρδα, 1κγ ξύδι, ρίγανη, δυόσμος, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.
• Για την σάλτσα: 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, 1 κγ ζάχαρη, ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Σε μια λεκάνη βάζετε τον κιμά, το ψωμί, την μουστάρδα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τυρί, το αυγό, το ξύδι, την ρίγανη, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνετε σε μια ζύμη μαλακή. Πλάθετε τους κεφτέδες και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Βγάζετε τους κεφτέδες σε μια πιατέλα και στο λάδι στο τηγάνι ρίχνετε την ντομάτα με την ζάχαρη, την ρίγανη, τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε, αφήνετε την σάλτσα να βράσει και να δέσει και περιχύνετε τους κεφτέδες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου