• 2 κούπες αλεύρι, ½ κούπα βούτυρο λιωμένο, 1 αυγό, ½ κούπα καρώτο τριμμένο, αλάτι, πιπέρι, λαδόκολλα
Βάζετε σε μια λεκάνη το αλεύρι, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνετε ελαφρά να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθετε σε κορδόνια μήκους 10-12 εκατοστών και πάχος μολυβιού και ενώνετε τις άκρες. Στρώνετε την λαδόκολλα στο ταψί, βάζετε τα κουλουράκια και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου