Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά και ανατολικά της χώρας και ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στην δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ και στην Θράκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις με βαθμιαία ενίσχυση που τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην ανατολική και βόρεια χώρα..

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Παρασκευή 25/11
Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά 3-5, στα ανατολικά 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου