Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ραδίκια γιαχνιστά


• 1 κιλό ραδίκια, 1 κρεμμύδι, 1 πράσο και 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα, 1 κούπα ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζετε, πλένετε καλά και βράζετε τα ραδίκια. Για να μείνουν τα χόρτα πράσινα, βράζετε με ανοιχτή κατσαρόλα και μετά το βράσιμο τα ξεπλένετε με κρύο νερό Τα στραγγίζετε κρατώντας κατά μέρος λίγο από το νεράκι που τα βράσατε. Τσιγαρίζετε στο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο. Προσθέτετε τα ραδίκια, το σκόρδο και γιαχνίζετε για λίγο. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε λίγο από το νεράκι που κρατήσατε και αφήνετε να πάρουν μια βράση. Σερβίρετε προσθέτοντας χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου