Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Καιρός


Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα βορειοανατολικά πιθανόν τις πρώτες πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4-6, πρόσκαιρα στο Ιόνιο 7 μποφόρ με εξασθένηση, στα ανατολικά 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Αττική
Γενικά αίθριος. Τη νύχτα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ. Τη νύχτα 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23-38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Παρασκευή 12/8
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3-4 και το βράδυ βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου