Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Καιρός


Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι μικρή ενίσχυση των βόρειων ανέμων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Αττική
Αρχικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού ενδέχεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί από 22-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 3/8
Στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στη Χαλκιδική και τις Σποράδες. Το απόγευμα νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ανατολικά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες βροχές. Την υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου