Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δρομολόγια όλο το 24ωρο για το Αεροδρόμιο από τον ΟΑΣΑ


Ξεκινά από σήμερα 1/8 η επέκταση του ωραρίου (από 00:30 έως 05:30 τα ξημερώματα) λεωφορειακών γραμμών από τον ΟΑΣΑ, με στόχο την ενίσχυση της σύνδεσης βασικών συγκοινωνιακών κόμβων της πρωτεύουσας, όπως το λιμάνι του Πειραιά, ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Συγκεκριμένα αναπροσαρμόζονται οι λεωφορειακές γραμμές:

Χ95, Σύνταγμα-Αεροδρόμιο Αθηνών, και επεκτείνεται από τη πλατεία Συντάγματος έως το λιμάνι του Πειραιά. (πλατεία Καραϊσκάκη). Διευκρινίζεται ότι η διαδρομή διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της Λεωφόρου Ποσειδώνος

Χ93, Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων Κηφισού - Αερολιμένας Αθηνών, επεκτείνεται η διαδρομή της υφιστάμενης γραμμής μέχρι το λιμάνι του Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη). Διευκρινίζεται ότι η διαδρομή διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Κηφισού.

Χ96, Πειραιάς- Αερολιμένας Αθηνών Express, (μέσω Λ. Ποσειδώνος και Λ. Βάρης), (λειτουργεί από 27/7) η οποία έχει ενισχυθεί ώστε να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των επιβατών από το λιμάνι του Πειραιά και προς το αεροδρόμιο.

Υπογραμμίζεται ότι, οι επιβάτες που επιβιβάζονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι του Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποβιβάζονται σε όλες τις στάσεις κατά μήκος των αξόνων κατόπιν ενημέρωσης του οδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου