Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Γαλακτοφέτες

  • 4-5 φέτες ψωμιού, 250 γρ γάλα, 1 αυγό, 1 κ σ ανθόνερο, κανέλα, 1 κ σ βούτυρο, αραβοσιτέλαιο, μέλι, τριμμένο καρύδι ή φιστίκι Αιγίνης
Σε μια ρηχή λεκάνη χτυπάτε τ’ αυγό, το γάλα και τ’ ανθόνερο να ομογενοποιηθούν. Βάζετε τις φέτες μέσα στο μίγμα και γυρίζοντας τες, αφήνετε να το απορροφήσουν. Ζεσταίνετε σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι το λάδι και το βούτυρο και τηγανίζετε τις γαλακτοφέτες μέχρι να χρυσίσουν και από τις δυο πλευρές τους. Σερβίρετε περιχύνοντας με μέλι και πασπαλίζοντας με κανέλα και καρύδια ή φιστίκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου