Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Σούπα ρύζι αυγολέμονο

  • 8 κούπες τσαγιού ζωμό κρέατος ή κότας, 1 κούπα ρύζι γλασέ, 2 αυγά, χυμό 1 λεμονιού, αλάτι, πιπέρι
Ζεσταίνετε τον ζωμό και όταν κοχλάσει προσθέτετε το ρύζι, αλατοπιπερώνετε και το βράζετε για 20-25 λεπτά. Χτυπάτε τ’ αυγά με 3 κ σ νερό, ρίχνετε το χυμό λεμονιού και  λίγο από τον ζωμό της σούπας. Κλείνετε την φωτιά, προσθέτετε τ’ αυγολέμονο σιγά-σιγά στην σούπα, ενώ ανακατεύετε συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου