- 1 κουνουπίδι (1/2 κιλό περίπου), ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 καρώτο σε ροδέλες, 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια, 1 κούπα ελιές, αγγουράκια τουρσί
Κόβετε το κουνουπίδι σε μπουκετάκια, το πλένετε και το στραγγίζετε. Σοτάρετε στο λάδι την πιπεριά, προσθέτετε τα καρώτα, το κουνουπίδι και λίγο ζεστό νερό. Σιγοβράζετε 15-20 λεπτά. Προσθέτετε τα αγγουράκια σε ροδέλες και τις ελιές. Ανακατεύετε και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου