Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ψάρι με μπρόκολο στον ατμό


  • 500 γρ φιλέτο ψαριού, ½ κιλό μπρόκολο, χυμό 1 λεμονιού, αλάτι πιπέρι
Βράζετε τα  μπουκετάκια του μπρόκολου για 2-3 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε και τα απλώνετε σε ένα ταψάκι. Βάζετε από πάνω τα φιλετάκια του ψαριού. Αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το λεμόνι. Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 110 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου