Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα δυτικά, που από το βράδυ θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις και από το βράδυ πρόσκαιρες βροχές. Λίγα χιόνια  στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 04-12, στα δυτικά από 05-17, στα κεντρικά από 04-16, στα νότια από 08-18 και στα ανατολικά από 08-17 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι 4-5 και βαθμιαία 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 16/1
Νεφώσεις με βροχές στη δυτική Ελλάδα, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες και χιόνια κατά τόπους έντονα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου