Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Φιλέτα γλώσσας τηγανιτά και χόρτα βραστά

  • 5-6 φιλέτα γλώσσας, χυμό 1 λεμονιού, αλεύρι, αλάτι πιπέρι, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 
Κόβετε τα φιλέτα στα δυο, τα πλένετε και τα στραγγίζετε. Βάζετε σ’ ένα βαθύ πιάτο τις γλώσσες, ρίχνετε τον χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε για λίγο στο ψυγείο. Αλευρώνετε τα φιλέτα και τα τηγανίζετε σε ζεστό λάδι. Σερβίρετε με χόρτα βραστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου