Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και  βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-13, στα δυτικά από 6-12, στα κεντρικά από 1-8, στα νότια 8-11 και στα  ανατολικά από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά-ημιορεινά χιονοπτώσεις (700 μέτρα).Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία 2-8 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις και βαθμιαία  ασθενείς βροχές και στα γύρω ορεινά-ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 16/2
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 και πιθανόν τις πρωινές ώρες έως 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου