Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα  και το πρωί στη Θράκη, τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-9, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά 4-12, στα νότια από 9-13 και στα  ανατολικά από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια.  Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία 6-11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 9/2
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα στη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου