Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους έντονα κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και  στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-12, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά 2-15, στα νότια από 7-15 και στα  ανατολικά από 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και από το απόγευμα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 13/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας της Εύβοιας, της Κρήτης και στα πεδινά της Μακεδονίας, της Θράκης στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα σε περιοχές της κεντρικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου