Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις, τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης,  με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός  κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 (μείον 2)-14, στα δυτικά από 3-16, στα κεντρικά από 3-13, στα νότια 8-13 και στα  ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία 5-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 18/2
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στις Κυκλάδες και την Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, με πιθανότητα παροδικών ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου