Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με βαθμιαία βελτίωση στα δυτικά.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής  χώρας και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-9, στα δυτικά από 8-16, στα κεντρικά 6-12, στα νότια από 8-14 και στα  ανατολικά από 17-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (1000 μέτρα). Εξασθένηση των φαινομένων μετά το μεσημέρι  Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία 8-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με  ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 8/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα  και το πρωί στη Θράκη, τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα νοτιοανατολικά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου