Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας, με επέκταση από την νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές.
Παγετός τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-14, στα δυτικά από 3-14, στα κεντρικά από 3-15, στα νότια 7-17 και στα  ανατολικά από 7-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.. Η θερμοκρασία 3-15  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από την νύχτα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 23/2
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνότερες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο, με εξασθένηση στα βόρεια από τις βραδινές ώρες. Παγετός τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8-9 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου