Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και στα νότια, με ένταση βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά με σποραδικές καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις στην Πελοπόννησο και την Κρήτη και από τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ιονίου (νότια της Κέρκυρας), στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Πελοποννήσου και της κεντρικής Στερεάς Εννοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα νότια 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-16, στα δυτικά από 9-18, στα κεντρικά 10-17, στα νότια από 10-19 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με  ασθενείς τοπικές βροχές με ένταση από το απόγευμα, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι ανατολικοί 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία 12-17 βαθμούς Κελσίου. .

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και από το απόγευμα 6-7  μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 6/2
Νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και τοπικά χαλαζοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Χιονοπτώσεις στα ορεινά- ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου