Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-21, στα δυτικά από 12-22, στα κεντρικά από 14-25, στα νότια από 21-26 και στα  ανατολικά από 20-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τα δυτικά, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές κυρίως ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές, με σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στον Θερμαϊκό 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 8/10
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, με γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου