Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με  λίγες τοπικές νεφώσεις στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, μέχρι το απόγευμα.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-23, στα δυτικά από 14-26, στα κεντρικά από 13-25, στα νότια από 17-23 και στα  ανατολικά από 19-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 14-24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 4/10
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι 3-4 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου