3-4 πατάτες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη,
χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πάπρικα.
Εκτέλεση
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις πατάτες, τις πλένετε, τις κόβετε σε φετούλες
και τις βράζετε. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε σαλατιέρα. Προσθέτετε την
ρίγανη, αλατοπιπερώνετε. Σ’ ένα γυάλινο βαζάκι χτυπάτε το λάδι, το λεμόνι και
1-2 κουταλάκια από το νερό που βράσατε τις πατάτες. Περιχύνετε την σαλάτα και
σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου