Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα κεντρικά και βόρεια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινές ώρες, κυρίως στην Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και  θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-31, στα δυτικά από 14-33, στα κεντρικά από 18-33, στα νότια από 22-28 και στα ανατολικά από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-29 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 30/8
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρες  βροχές στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανώς τη δυτική Στερεά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου