Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-16, στα δυτικά από 11-19, στα κεντρικά από 9-20, στα νότια 13-20 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, με βελτίωση από το βράδυ.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες  σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 15/4
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, πιθανόν τοπικά έντονα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Εξασθένηση από την νύχτα. Οι άνεμοι δυτικοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση  


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου