Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος με νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-21, στα δυτικά από 7-21, στα κεντρικά από 6-21, στα νότια 11-18 και στα  ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 9-20 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις μετά το μεσημέρι με πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-20 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 3/4
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και τις απογευματινές ώρες πιθανότητα και στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου