Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα στα δυτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-17, στα δυτικά από 11-19, στα κεντρικά από 8-17, στα νότια 12-19 και στα  ανατολικά από 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ισχυρές μέχρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 7/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, βαθμιαία στο υπόλοιπα δυτικά και από το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα Δωδεκάνησα πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου